Wie is Wie

 

4 Horses is een initiatief van Vicky Van Accom en Paul Beyens.
Vicky en Paul zijn al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd door paarden. Doorheen de jaren is hun visie over de omgang met paarden echter sterk geëvolueerd. De talloze intensieve contacten met paarden én mensen hebben hun aandacht vandaag vooral doen richten naar de natuurlijke omgang.

 

Vicky en Paul waren vroeger actief in het wedstrijdencircuit (jumping, eventing en dressuur), hebben gewerkt als groom en kregen lessen van professionals als Karin Donckers. Vicky behaalde ook haar Bloso diploma instructeur paardrijden.

In 2005 kwamen Vicky en Paul voor het eerst in contact met natural horsemanship. Overtuigd van de kracht, verdiepten ze zich verder in de principes. Ze haalden inspiratie en volgden opleidingen; bij Pat Parelli, Monty Roberts, Eddy Modde, Michael Wanzenreid, Wally Gegenschatz, Honza Blaha, Buck Branneman, Craig Johnson en Stacy Westfall.


                                                                                                                                                                  
Paul is een natuurtalent in de omgang met paarden. Door zijn natuurlijke houding lukt het hem steeds om het hart van de paarden voor zich te winnen. Paul geniet van het opleiden van jonge paarden en een actieve buitenrit. Je kan je jonge paard door hem laten zadelmak maken op een zachte consequente manier.

Vicky heeft het parelli programma afgerond tot en met level 4 en leert graag veel bij en in detail. Ze heeft ook een job buiten het pension. Ze ontspant zich tussen de paarden en geeft graag hulp en uitleg aan de klanten.

Vicky geniet ervan om haar paarden te verfijnen in de piste, dit wisselt ze af met buitenritten en ranch work. 

  

Laat je inspireren en klik op de blauwe linken.

https://www.youtube.com/watch?v=n9U_PvXoTyo

https://www.youtube.com/watch?v=KoLZLFd_91w